Categorieën

Recente berichten

Nieuwe major versie VirtualBox 6.0

Ook de virtualizatie software VirtueleBox heeft een nieuwe major versie uitgebracht. In versie 6.0 is het o.a. mogelijk als workround voor windows gebruikers de Hyper-V Hypervisor te gebruiken met de Virtuelebox GUI.
Dit kan gebruikt worden als een workround om niet de windows bootloader(BCD) te hoeven aan passen om ervoor te zorgen dat Virtualbox Hypervisor gebruikt kan worden zonder conflict te geven met de standaard langzamere Hyper-V Hypervisor dat o.a. voor Android emulatie op windows standaard gebruikt wordt met Android studio.
Daarnaast geeft VitualBox 6.0 nu betere 3D grafische kaart versnelling ondersteuning en prestatie’s voor virtuele machines.
De gebruikers interface van virtualbox geeft ook een kleine metamorfose ondergaan. Daarnaast is er nu een bestands manager voor virtuele machine hardeschijven toegevoegd om bestanden tussen de virtuele machine en het host besturingssysteem mee uit te kunnen bekijken en kopieren.

Er is nog geen commentaar.

Reageren?

(verplicht)

Beantwoord: De kleur van gras is? (verplicht, waarom?)