Categorieën

Recente berichten

Contact

Voor tips(bijv. correcties), feedback(bijv. reacties niet geschikt voor op de website zelf.), en rond deze blog gebaseerde vragen of opmerkingen(bijv. auteurs-/merken recht schending) kun je me e-mailen op

Om me een versleutelde email te sturen en te verifiëren dat het antwoord op een versleutelde e-mail echt van mij afkomstig is kun je mijn OpenPGP publieke sleutel gebruiken. Standaard gebruik voor mijn uitgaande email bijna altijd S/MIME ondertekening, hiermee is er de garantie bij een goede ondertekening dat de email echt van mij afkomstig is(Certificaat van COMODO SHA-256 Client Authentication and Secure Email).

Je kunt me ook een bericht/tweet sturen op twitter®.

Al mijn verzonden e-mails zijn altijd ondertekent. Dit betekent dat ze door middel van mijn publieke openPGP sleutel de email geverifieerd kan worden tegen vervalsing, door een bijgevoegd stukje tekst/signatuur.

Auteursrecht

Alle graphics en teksten zijn onder Creative Common Naamsvermelding 3.0 Nederland vrijgegeven behalve daar waar anders aangegeven. Het wordpress thema is gemaakt door wpmasters en is onder de voorwaarde van de GNU Public License vrijgegeven.

Linken naar deze website en deeplinken naar pagina’s op deze website sta ik toe.*


* Omdat er plannen gaande zijn linken in europa als openbaarmaking te zien, geef ik nu alvast vooraf expliciete toestemming dat het mag. Maar het idee van de mogelijkheid om dit te laten afdwingen of voor links mensen te laten betalen vind ik te desastreus voor het web. Ik heb liever een web zonder enige linking policies. Het geven van je persoonlijke mening en/of het geven van wat je bron is, zou je niet moeten hoeven verbergen.