CONSENT cookie

cookie cookiemonsterHallo webmasters, webdesigners en ontwikkelaars etc. Laten we het defacto eens worden, dat we de cookie permissie gegeven cookie, de naam CONSENT geven. Ja dat is de cookie die geplaatst wordt met als enige doel om te onthouden of je cookies mag plaatsen.
Als we afspreken de naam CONSENT te gebruiken dan bespaart dit mogelijk ellende bij iedereen die geïrriteerd wordt van al die cookie meldingen. Omdat als dit voor iedere site die mee doet gebruikt wordt het voor de gebruiker van het web mogelijk makkelijker wordt alleen deze cookies van alle cookies te beheren. Dit kan zeker handig zijn voor gebruikers die alle cookie willen gaan opschonen van behalve die CONSENT cookies zodat ze niet opnieuw toestemming moeten gaan geven waarvoor de gebruiker al toestemming gegeven heeft.