Fail: Anonymouse wil Root DNS DDoS’en

Zoals je misschien al gelezen hebt zijn is de groep anonymouse van plan de root server adressen aan te vallen met denial of service aanval
om het internet op 31 maart ‘plat te leggen’ uit protest tegen SOPA etc.
Als dns niet meer werkt, omdat dns servers geen contact meer kunnen maken met de root dns servers, dan lijkt het inderdaad alsof het internet niet meer werkt. Echter ik weet nu al zeker dat het niet doorgaat of niet lukt. Wat de veel gemaakte fout is dat iedereen denkt dat het DNS systeem op het hoogste niveau, de root van het internet, uit maar 13 servers bestaat.
In werkelijkheid zijn het 13 root server adressen en dus niet maar 13 servers/computers. En die die 13 adressen gaan ook nog eens naar wereldwijd gedistribueerde datacentrums met duizenden fail over servers per adres.
Oeps, Anonymouse het is makkelijker om Facebook® plat te leggen dan de root van het DNS systeem. Een ondoordacht plan dus. Nog niet eens te spreken over het feit dat veel dns servers cachen. Ik wil ook verder geen aandacht meer aan anonymouse schenken, ik weet immer niet wie dit plan gemaakt heeft. Let wel op de datum als het de dag erna `gelukt` is en het `nieuws` is..